Bosch WAN28277NL

  • Home
  • Bosch WAN28277NL

Bosch WAN28277NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WAN28277NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WAN28277NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WAN28277NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL (serie 4) is een zeer efficiënte wasmachine met energieklasse A. Met deze machine kun je zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed wassen voor 2 of 3 personen. De trommel heeft een capaciteit van 8 kilogram en is geschikt voor het wassen van onder andere overhemden, beddengoed en jeans. Als je haast hebt, kun je het katoenprogramma verkorten met behulp van SpeedPerfect. Hiermee kun je tot 65% sneller wassen, zodat je dekbedovertrek op tijd fris is voor het weekend. Heb je last van allergieën, zoals dierenharen of pollen? Dan kun je gebruik maken van de Hygiene Plus functie. Met dit programma kun je langer wassen op een hogere temperatuur en een extra spoelbeurt toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van huidirritatie en je wasgoed extra schoon wordt. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld babykleertjes moet wassen. Naast deze handige functies is de Bosch WAN28277NL ook voorzien van andere handige opties, zoals een startuitstel waarmee je de wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten en een kinderbeveiliging om ongewenst gebruik te voorkomen. Met de Bosch WAN28277NL haal je een betrouwbare en energiezuinige wasmachine in huis die je helpt om je wasgoed op een efficiënte en effectieve manier schoon te krijgen.

Pluspunten
  • Je wast 65% sneller met hetzelfde wasresultaat door SpeedPerfect. Met het Hygiene Plus-programma verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WAN28277NL

Bosch WAN28277NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Bosch WAN28277NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WAN28277NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WAN28277NL heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WAN28277NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WAN28277NL kan via de app bediend worden: Nee.