Bosch WAN28275NL

  • Home
  • Bosch WAN28275NL

Bosch WAN28275NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WAN28275NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WAN28275NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WAN28275NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Bosch WAN28275NL

De Bosch WAN28275NL uit de serie 4 is een zeer efficiënte wasmachine die perfect is voor een huishouden van 2 of 3 personen. Of je nu grote ladingen was hebt of juist wat kleinere hoeveelheden, deze wasmachine kan het allemaal aan. Met maar liefst 14 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor sportkleding, overhemden en delicate stoffen zoals wol en zijde, kun je altijd de juiste instellingen kiezen voor jouw wasgoed. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de AllergiePlus functie. Met deze functie kun je dierenharen, huisstofmijt en pollen verwijderen, waardoor je kleding extra schoon en fris wordt. Daarnaast wast de machine op temperaturen boven de 60°C en voegt het een extra spoelbeurt toe, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Het centrifugeert je beddengoed ook nog eens met een snelheid van maximaal 1400 toeren, zodat het goed droog wordt. Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor maakt de wasmachine ook nog eens weinig lawaai, waardoor je geen last hebt van vervelend geluid tijdens het wassen. En als je tijdens het programma een verloren sok tegenkomt en de rest van de was al in de machine zit, is dat geen probleem. Met de handige bijvulfunctie kun je het programma pauzeren en snel nog wat extra was toevoegen. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende wasronde.

Pluspunten
  • Met het AllergiePlus-programma worden dierenharen en pollen verwijderd uit je kleding door een hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse C. Dankzij de ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels verminderd met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WAN28275NL

Bosch WAN28275NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Bosch WAN28275NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WAN28275NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WAN28275NL heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WAN28275NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WAN28275NL kan via de app bediend worden: Nee.