Bosch WAJ28020NL

  • Home
  • Bosch WAJ28020NL

Bosch WAJ28020NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WAJ28020NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WAJ28020NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WAJ28020NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 58,4 cm

Omschrijving van Bosch WAJ28020NL

Met de Bosch WAJ28020NL kun je snel en energiezuinig kleine hoeveelheden wasgoed wassen. Dankzij de SpeedPerfect functie wordt de wastijd met maar liefst 65% verkort, waardoor je genoeg tijd overhoudt om naar de sportschool te gaan. Bovendien past de beladingssensor het water- en energieverbruik automatisch aan op de hoeveelheid was, waardoor je altijd efficiënt wast. Met een energieklasse B bespaar je ook nog eens tot wel €230,- aan energiekosten gedurende de levensduur van de wasmachine. Met 15 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor delicate stoffen zoals zijde en wol, blijven je favoriete kledingstukken lang mooi. Daarnaast is er ook een Hygiene Plus programma beschikbaar, speciaal voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Dit programma voegt een extra spoelbeurt toe en wast op een hogere temperatuur, waardoor huidirritaties worden verminderd. Met de Bosch WAJ28020NL geniet je niet alleen van schone was, maar ook van tijdsbesparing, energiezuinigheid en de mogelijkheid om je kleding op de juiste manier te verzorgen. Het is de ideale wasmachine voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie in het wassen van kleine ladingen wasgoed.

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Je kunt met SpeedPerfect tot wel 65% sneller wassen met dezelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WAJ28020NL

Bosch WAJ28020NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 58,4 cm

Bosch WAJ28020NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WAJ28020NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WAJ28020NL heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WAJ28020NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WAJ28020NL kan via de app bediend worden: Nee.