Beko WTV9725XCW1

  • Home
  • Beko WTV9725XCW1

Beko WTV9725XCW1

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV9725XCW1 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV9725XCW1. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV9725XCW1

Merk

Beko

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 64 cm

Omschrijving van Beko WTV9725XCW1

De Beko WTV9725XCW1 is een zeer praktische en efficiënte wasmachine die perfect is voor grote hoeveelheden wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor al je beddengoed en andere kledingstukken. Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor is deze wasmachine ook nog eens verrassend stil, waardoor je hem zelfs kunt gebruiken terwijl je thuis aan het werk bent. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren, of het nu gaat om sportkleding, overhemden of donkere shirts. En als er per ongeluk een vlek op je nieuwe blouse terechtkomt, hoef je je geen zorgen te maken. De StainExpert functie verwijdert namelijk moeiteloos de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Dit is vooral handig als je vaak knoeit tijdens het eten of drinken. En als je haast hebt, kun je altijd nog kiezen voor het Daily Xpress programma. Hiermee kun je een volle lading in slechts 28 minuten wassen, zodat je op tijd klaar bent voor je sportsessie of een gezellig etentje met vrienden. Met de Beko WTV9725XCW1 wasmachine hoef je je geen zorgen meer te maken over grote hoeveelheden wasgoed. Dankzij de ruime capaciteit en efficiënte technologieën, zoals de koolborstelloze ProSmart motor en de StainExpert functie, wordt wassen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Met StainExpert kun je gemakkelijk de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Deze wasmachine is zeer energiezuinig met energieklasse B. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je in één keer meer was doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie van SteamCure om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Beko WTV9725XCW1

Beko WTV9725XCW1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 64 cm

Beko WTV9725XCW1 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV9725XCW1 is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV9725XCW1 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV9725XCW1 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Beko WTV9725XCW1 kan via de app bediend worden: Nee.