Beko WTV9716XBWST SteamCure

  • Home
  • Beko WTV9716XBWST SteamCure

Beko WTV9716XBWST SteamCure

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV9716XBWST SteamCure voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV9716XBWST SteamCure. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV9716XBWST SteamCure

Merk

Beko

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 64 cm

Omschrijving van Beko WTV9716XBWST SteamCure

Met de Beko WTV9716XBWST SteamCure heb je nu extra veel ruimte om al je beddengoed schoon te wassen. Deze energiezuinige wasmachine met een capaciteit van maar liefst 9 kilogram zorgt ervoor dat je kleding keer op keer stralend schoon wordt. Maar dat is nog niet alles! Dankzij het StainExpert programma worden zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd. Dus maak je geen zorgen als je per ongeluk rode wijn, koffie of chocolade op je overhemd morst. Met de SteamCure stoomfunctie kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken eenvoudig behandelen. De krachtige stoom weekt het vuil los, zodat je kleding altijd hygiënisch schoon is. En als je alleen maar wat shirts wilt opfrissen, dan is het 'Xpress' programma ideaal. Hiermee kun je in slechts 14 minuten 2 kilogram wasgoed weer heerlijk fris maken. Handig als je outfit na een dag dragen een beetje muf ruikt. Maar als je liever een grotere lading wilt wassen, dan kun je met het Daily Xpress programma een volle trommel in slechts 28 minuten wassen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Met de Beko WTV9716XBWST SteamCure heb je de ideale wasmachine in huis die niet alleen efficiënt en energiezuinig is, maar ook nog eens zorgt voor een perfect schone was. Dus zeg maar dag tegen hardnekkige vlekken en muffe geurtjes, want met dit apparaat wordt wassen.

Pluspunten
  • Door de ProSmart motor zonder koolborstels ervaar je minder trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie was je extra hygiënisch schoon. Met StainExpert kan je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • Door het ontbreken van AutoDose, doseer je je wasmiddel en wasverzachter handmatig.

Veelgestelde vragen over Beko WTV9716XBWST SteamCure

Beko WTV9716XBWST SteamCure kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 64 cm

Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV9716XBWST SteamCure is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV9716XBWST SteamCure heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV9716XBWST SteamCure is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko WTV9716XBWST SteamCure kan via de app bediend worden: Ja.