Beko WTV8740A1 SteamCure

  • Home
  • Beko WTV8740A1 SteamCure

Beko WTV8740A1 SteamCure

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV8740A1 SteamCure voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV8740A1 SteamCure. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV8740A1 SteamCure

Merk

Beko

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59 cm

Omschrijving van Beko WTV8740A1 SteamCure

De Beko WTV8740A1 SteamCure is een geavanceerde en milieuvriendelijke wasmachine die perfect is voor zowel kleine als grote ladingen wasgoed. Met een ruime capaciteit van 8 kilogram is deze wasmachine ideaal voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Naast het besparen van energie, zorgt deze zwarte wasautomaat ook voor een aanzienlijke besparing op je energierekening, tot wel €165,- gedurende de levensduur van het apparaat. Naast het feit dat deze wasmachine energiezuinig is, is hij ook nog eens erg stil tijdens het wassen. Dit maakt het mogelijk om de wasmachine aan te zetten terwijl je thuis aan het werk bent of aan het studeren bent, zonder dat je last hebt van vervelende geluiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de koolborstelloze ProSmart motor, die niet alleen stil is, maar ook zorgt voor een langere levensduur van de machine. De Beko WTV8740A1 SteamCure beschikt over verschillende handige programma's, waaronder het StainExpert programma. Dit programma is speciaal ontworpen om de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie- of chocoladevlekken, effectief te verwijderen. Daarnaast is er ook de SteamCure stoomfunctie, waarmee je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt behandelen. Deze functie weekt het vuil los met behulp van stoom, waardoor je kleding altijd grondig gereinigd wordt. Met de Beko WTV8740A1 SteamCure haal je een betrouwbare en eff.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder hinder van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie was je extra hygiënisch schoon. Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus onderhoud blijft noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over Beko WTV8740A1 SteamCure

Beko WTV8740A1 SteamCure kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 59 cm

Beko WTV8740A1 SteamCure heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV8740A1 SteamCure is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV8740A1 SteamCure heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV8740A1 SteamCure is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Beko WTV8740A1 SteamCure kan via de app bediend worden: Ja.