Beko WTV8716XBWST SteamCure

  • Home
  • Beko WTV8716XBWST SteamCure

Beko WTV8716XBWST SteamCure

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV8716XBWST SteamCure voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV8716XBWST SteamCure. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV8716XBWST SteamCure

Merk

Beko

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59 cm

Omschrijving van Beko WTV8716XBWST SteamCure

De Beko WTV8716XBWST SteamCure is een innovatieve wasmachine die niet alleen stil en energiezuinig is, maar ook beschikt over een koolborstelloze ProSmart motor. Dit maakt hem perfect voor gebruik terwijl je thuis aan het werk bent. Met zijn energieklasse A bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan een duurzamer milieu. Deze veelzijdige wasmachine heeft maar liefst 15 verschillende wasprogramma's, waardoor hij geschikt is voor zowel grote als kleine wasjes. Of je nu beddengoed, overhemden of delicate kleding wilt wassen, de Beko WTV8716XBWST kan het allemaal aan. En als je een vervelende vlek op je shirt hebt, dan biedt de SteamCure stoomfunctie uitkomst. Door het kledingstuk voor te behandelen met stoom, weekt deze functie het vuil beter los, waardoor je kleding nog schoner wordt. Maar dat is nog niet alles! Met het StainExpert programma kun je zelfs de meest voorkomende vlekken, zoals koffie, rode wijn en make-up, moeiteloos verwijderen. Dus zelfs na een gezellige borrel met vrienden of een smakelijk diner met familie, hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op je kleding. En dankzij de handige smartphone-connectiviteit kun je altijd en overal in de gaten houden wanneer je wasgoed klaar is om uit de machine gehaald te worden. Kortom, de Beko WTV8716XBWST SteamCure is.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor ondervind je minder hinder van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie was je op een extra hygiënische manier schoon. Met StainExpert kan je de 24 meest gangbare vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • Vanwege het ontbreken van AutoDose, doseer je je wasmiddel en wasverzachter met de hand.

Veelgestelde vragen over Beko WTV8716XBWST SteamCure

Beko WTV8716XBWST SteamCure kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 59 cm

Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV8716XBWST SteamCure is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV8716XBWST SteamCure is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko WTV8716XBWST SteamCure kan via de app bediend worden: Ja.