Beko WTV87112BC1

  • Home
  • Beko WTV87112BC1

Beko WTV87112BC1

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV87112BC1 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV87112BC1. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV87112BC1

Merk

Beko

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59 cm

Omschrijving van Beko WTV87112BC1

Met de Beko WTV87112BC1 kun je zowel grote als kleine hoeveelheden wasgoed moeiteloos schoonmaken. Met maar liefst 15 verschillende programma's kun je gemakkelijk verschillende soorten textiel wassen, zoals beddengoed, sportkleding en zelfs delicate wollen truien. Dankzij de handige Fast+ optie kun je zelfs nog sneller klaar zijn met de dagelijkse was. Met deze functie wordt de programmaduur namelijk gehalveerd, waardoor je kostbare tijd bespaart. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine is ook uitgerust met het StainExpert programma, waarmee je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. Denk hierbij aan vlekken van chocolade, koffie en make-up. Met de krachtige en duurzame koolborstelloze ProSmart motor kun je de wasmachine zelfs in de buurt van je woonkamer plaatsen, zonder dat je last hebt van hinderlijk geluid. Het geluidsniveau van deze machine bedraagt namelijk slechts 72 decibel, waardoor je in alle rust kunt genieten van je dagelijkse bezigheden. Met de Beko WTV87112BC1 wordt wassen een eenvoudig en efficiënt proces. Dankzij de vele programma's en handige functies kun je gemakkelijk al je wasgoed schoon krijgen, terwijl je tegelijkertijd tijd en moeite bespaart. Kies voor kwaliteit en gemak met deze geavanceerde wasmachine van Beko.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor ervaar je minder trillingen en geluid. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, verwijderen. Het heeft een relatief stille werking met een geluidsniveau van 72 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie van SteamCure om met stoom extra hygiënisch schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Beko WTV87112BC1

Beko WTV87112BC1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 59 cm

Beko WTV87112BC1 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV87112BC1 is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV87112BC1 heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV87112BC1 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko WTV87112BC1 kan via de app bediend worden: Nee.