Beko WTV7825XCW1 SteamCure

  • Home
  • Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Beko WTV7825XCW1 SteamCure

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV7825XCW1 SteamCure voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV7825XCW1 SteamCure. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Merk

Beko

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59 cm

Omschrijving van Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Met de Beko WTV7825XCW1 SteamCure wasmachine bespaar je kostbare tijd aan strijken. Dankzij de geavanceerde stoomfunctie van deze automaat worden kreukels effectief verminderd. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine beschikt ook over een speciaal stoomprogramma voor overhemden, zodat je altijd strak gestreken kleding hebt. Bovendien is de Beko WTV7825XCW1 uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Het Hygiene+ stoomprogramma verwijdert namelijk niet alleen bacteriën, maar ook allergenen. Zo heb je minder last van een gevoelige huid en geniet je van frisse en schone kleding. Met een trommelcapaciteit van 7 kilogram is deze wasmachine ideaal voor kleinere wasjes, perfect voor als je alleen woont. En als je haast hebt, kun je gebruik maken van de handige Fast+ knop. Hiermee kun je het programma verkorten, zodat je sneller klaar bent. Na het wassen worden je lakens met maar liefst 1600 toeren gecentrifugeerd, zodat je was zo droog mogelijk uit de trommel komt. Hierdoor vermindert ook de droogtijd, zodat je sneller kunt genieten van frisse en schone kleding. Kies voor de Beko WTV7825XCW1 SteamCure wasmachine en ervaar het gemak en de efficiëntie van een topklasse apparaat.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie SteamCure behandelt u vlekken voor en heeft u minder strijkwerk. Met StainExpert kunt u de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Met het Xpress-programma frist u enkele shirts binnen een kwartier op.

Minpunten
  • Door het ontbreken van AutoDose, dien je je wasmiddel en wasverzachter handmatig te doseren.

Veelgestelde vragen over Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Beko WTV7825XCW1 SteamCure kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 59 cm

Beko WTV7825XCW1 SteamCure heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma

De waskwaliteit van Beko WTV7825XCW1 SteamCure is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV7825XCW1 SteamCure heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV7825XCW1 SteamCure is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Beko WTV7825XCW1 SteamCure kan via de app bediend worden: Nee.