Beko WTV7742A1 Steamcure

  • Home
  • Beko WTV7742A1 Steamcure

Beko WTV7742A1 Steamcure

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV7742A1 Steamcure voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV7742A1 Steamcure. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV7742A1 Steamcure

Merk

Beko

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van Beko WTV7742A1 Steamcure

De Beko WTV7742A1 Steamcure is een wasmachine die niet alleen efficiënt en stil werkt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Dankzij de koolborstelloze ProSmart inverter motor produceert deze wasmachine slechts een geluidsniveau van maximaal 72 decibel tijdens het centrifugeren. Dit betekent dat je de wasmachine zonder problemen in de buurt van je slaapkamer of thuiswerkplek kunt plaatsen, zonder gestoord te worden door lawaai. Met een vulgewicht van 7 kilogram is de Beko WTV7742A1 Steamcure ideaal voor huishoudens van 1 of 2 personen. Of het nu gaat om dagelijkse was of om hardnekkige vlekken, deze wasmachine biedt de oplossing. De SteamCure functie behandelt vlekken voor met stoom, waardoor zelfs ketchup- of wijnvlekken gemakkelijk uit je blouse verdwijnen. Bovendien beschikt deze wasmachine over het Xpress programma, waarmee je binnen slechts 14 minuten 2 kilogram wasgoed kunt opfrissen. Zo hoef je nooit meer te stressen over het snel klaar krijgen van je kleding voordat je naar de sportschool gaat. De Beko WTV7742A1 Steamcure combineert functionaliteit met gebruiksgemak. Met zijn moderne design en stille werking is deze wasmachine een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om de was te doen.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid. Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Met de stoomfunctie SteamCure was je extra hygiënisch schoon.

Minpunten
  • De wasmachine met energieklasse D is minder energiezuinig dan de wasmachine met energieklasse A.

Veelgestelde vragen over Beko WTV7742A1 Steamcure

Beko WTV7742A1 Steamcure kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

Beko WTV7742A1 Steamcure heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV7742A1 Steamcure is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Beko WTV7742A1 Steamcure heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV7742A1 Steamcure is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko WTV7742A1 Steamcure kan via de app bediend worden: Ja.