Beko WTV10725XCW1

  • Home
  • Beko WTV10725XCW1

Beko WTV10725XCW1

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko WTV10725XCW1 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko WTV10725XCW1. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko WTV10725XCW1

Merk

Beko

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 64 cm

Omschrijving van Beko WTV10725XCW1

Met de Beko WTV10725XCW1 wasmachine was je energiezuinig en efficiënt grote hoeveelheden wasgoed. De ruime trommel biedt plaats aan maar liefst 10 kilogram wasgoed, waardoor je gemakkelijk je hele week aan kleding of een stapel beddengoed en handdoeken in één keer kunt wassen. Maar ook voor kleinere ladingen is deze wasmachine perfect geschikt. De beladingssensor past namelijk automatisch het programma en het verbruik aan op de hoeveelheid was, zodat je nooit meer water en energie gebruikt dan nodig is. Met een energieklasse B is deze wasmachine bovendien zeer zuinig in gebruik en bespaar je tot wel €23,- per jaar op je energierekening. Daarnaast biedt de Beko WTV10725XCW1 maar liefst 15 verschillende wasprogramma's, zodat je altijd het perfecte programma kunt kiezen voor jouw specifieke wasbehoefte. Heb je bijvoorbeeld een hardnekkige vlek op je favoriete shirt? Geen probleem! Met het StainExpert vlekkenprogramma verdwijnen vlekken zoals bloed, modder, zweet en zelfs rode wijn moeiteloos uit je kleding. Kortom, met de Beko WTV10725XCW1 wasmachine geniet je van een energiezuinige en effectieve waservaring. Of je nu grote hoeveelheden wasgoed wilt wassen of een specifieke vlek wilt verwijderen, deze wasmachine biedt de perfecte oplossing. Voeg een vleugje efficiëntie toe aan je dagelijk.

Pluspunten
  • Met StainExpert kunt u de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, verwijderen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energielabel B.

Minpunten
  • Er is geen SteamCure stoomfunctie beschikbaar om extra hygiënisch schoon te wassen met stoom. Vanwege het ontbreken van AutoDose moet je je wasmiddel en wasverzachter handmatig doseren.

Veelgestelde vragen over Beko WTV10725XCW1

Beko WTV10725XCW1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 64 cm

Beko WTV10725XCW1 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko WTV10725XCW1 is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko WTV10725XCW1 heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Beko WTV10725XCW1 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko WTV10725XCW1 kan via de app bediend worden: Nee.