Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

  • Home
  • Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

Merk

Beko

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59 cm

Omschrijving van Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

De Beko HTV8716XWST is een innovatieve was-droogcombinatie met de unieke SteamCure functie. Met deze functie kun je vlekken voorbehandelen en geniet je van kreukvrije kleding dankzij stoom. Het is de perfecte oplossing om hardnekkige vlekken zoals chocolade of wijn uit je favoriete shirt te verwijderen, terwijl je ook minder tijd kwijt bent aan strijken. Bovendien zorgt de stoomfunctie ervoor dat je babykleertjes en beddengoed hygiënisch schoon worden. Met een ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je gemakkelijk beddengoed in de Beko HTV8716XWST plaatsen. Gebruik het katoenprogramma om je beddengoed grondig schoon te wassen. Wil je efficiënter wassen en drogen? Dan kun je de trommel vullen met 5 kilogram wasgoed en kiezen voor het 'Was & Droog 5+5 kg' programma. Hiermee kun je al je was in één keer wassen en drogen, waardoor je tijd bespaart. Een ander handig kenmerk van deze was-droogcombinatie is de opfrisfunctie met warme lucht. Hiermee kun je kleding die een muffe geur heeft, maar geen vlekken heeft, verfrissen zonder een volledige wasbeurt te hoeven doen. Dit helpt niet alleen om water en energie te besparen, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer mooi blijft. Met de Beko HTV8716XWST geniet.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van SteamCure kun je vlekken voorbehandelen en hoef je minder te strijken. De ProSmart motor zonder koolborstels slijt minder snel en gaat langer mee. Dankzij de ruime 8 kilogram trommel kun je meer wassen in één wasbeurt.

Minpunten
  • Met een droogcapaciteit van maximaal 5 kilogram, droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 59 cm

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

De waskwaliteit van Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Ja.