Beko B3WT59610W IronFast

  • Home
  • Beko B3WT59610W IronFast

Beko B3WT59610W IronFast

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko B3WT59610W IronFast voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko B3WT59610W IronFast. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko B3WT59610W IronFast

Merk

Beko

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 58 cm

Omschrijving van Beko B3WT59610W IronFast

De Beko B3WT59610W IronFast is een geweldige aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een ruime en energiezuinige wasmachine. Naast het feit dat deze machine een grote capaciteit heeft van 9 kilogram, beschikt het ook over de innovatieve SteamTherapy functie. Met SteamTherapy kun je een apart stoomprogramma inschakelen, waardoor het strijken van je kleding veel sneller en gemakkelijker wordt. Dit programma is vooral handig voor schoon wasgoed dat gekreukt is. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is het speciale 'hemden' programma. Hiermee kun je niet alleen je shirts en overhemden wassen, maar ook direct stomen. Aan het einde van het wasprogramma voegt de machine stoom toe, waardoor je kleding minder kreukt en er altijd perfect uitziet. Daarnaast heeft de Beko B3WT59610W IronFast een energieklasse A, wat betekent dat je zeer energiezuinig wast en bespaart op je energierekening. Een andere handige functie is StainExpert, waarmee je eenvoudig de 24 meest voorkomende vlekken kunt verwijderen. Of je nu af en toe morst of regelmatig met hardnekkige vlekken te maken hebt, deze wasmachine staat altijd voor je klaar. Bovendien kun je de machine koppelen aan je telefoon via de HomeWhiz app, waarmee je extra programma's kunt downloaden en het gebruikscomfort nog verder kunt vergroten. Met de Beko B3WT59610W IronFast wordt wassen en strijken een fluit.

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en fris je kleding op met de stoomfunctie van IronFast. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over Beko B3WT59610W IronFast

Beko B3WT59610W IronFast kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 58 cm

Beko B3WT59610W IronFast heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Beko B3WT59610W IronFast is .

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko B3WT59610W IronFast heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Beko B3WT59610W IronFast is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko B3WT59610W IronFast kan via de app bediend worden: Ja.