Beko B3WT5941WS IronFast

  • Home
  • Beko B3WT5941WS IronFast

Beko B3WT5941WS IronFast

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko B3WT5941WS IronFast voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko B3WT5941WS IronFast. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko B3WT5941WS IronFast

Merk

Beko

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 58 cm

Omschrijving van Beko B3WT5941WS IronFast

De Beko B3WT5941WS IronFast is een revolutionele wasmachine die je wasgoed moeiteloos gladstrijkt dankzij de innovatieve SteamCure stoomfunctie. Na het wasprogramma wordt er stoom toegevoegd, waardoor je kleding minder kreukels heeft en je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. Met maar liefst 15 verschillende wasprogramma's vind je altijd de juiste instellingen voor elk type wasgoed, of het nu gaat om je favoriete spijkerbroeken, delicate overhemden of donkere T-shirts. Maar dat is nog niet alles! Deze krachtige wasmachine is ook uitgerust met het unieke StainExpert programma. Dit programma verwijdert maar liefst 25 verschillende soorten vlekken uit je kleding, of het nu gaat om wijn, ketchup of chocolade. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over ongelukjes tijdens het eten of drinken. De Beko B3WT5941WS IronFast heeft een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen, zoals beddengoed. En dankzij de handige beladingssensor past het verbruik zich automatisch aan, zelfs als je minder was hebt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een efficiënt en energiezuinig gebruik, zonder dat je ooit te veel water of energie verspilt. Met de Beko B3WT5941WS IronFast wordt wassen een eenvoudige en tijdbesparende klus, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van SteamCure kun je vlekken voorbehandelen en heb je minder strijkwerk. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Deze wasmachine is zeer energiezuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Je meet je wasmiddel en wasverzachter met de hand af, omdat AutoDose ontbreekt. De wasmiddellade reinigt niet automatisch, dus onderhoud is nog steeds nodig.

Veelgestelde vragen over Beko B3WT5941WS IronFast

Beko B3WT5941WS IronFast kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 58 cm

Beko B3WT5941WS IronFast heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Beko B3WT5941WS IronFast is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Beko B3WT5941WS IronFast heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Beko B3WT5941WS IronFast is voor: Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko B3WT5941WS IronFast kan via de app bediend worden: Ja.