Beko B3WFU57411W IronFast

  • Home
  • Beko B3WFU57411W IronFast

Beko B3WFU57411W IronFast

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Beko B3WFU57411W IronFast voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Beko B3WFU57411W IronFast. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Beko B3WFU57411W IronFast

Merk

Beko

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 49,6 cm

Omschrijving van Beko B3WFU57411W IronFast

De Beko B3WFU57411W IronFast is een revolutionaire wasmachine die kreukels vermindert met behulp van het stoomprogramma SteamTherapy. Hiermee kun je gemakkelijk je schone shirts uit de kast halen zonder dat je ze hoeft te strijken. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme wasmachine biedt ook de optie om je overhemden eerst te wassen en vervolgens te stomen. Kies gewoon de 'hemden' optie en voeg stoom toe na het wasprogramma. Zo ben je in een mum van tijd klaar met strijken! Met een vulgewicht van 7 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor kleine ladingen wasgoed. En dankzij de energieklasse A is deze wasmachine ook nog eens zeer energiezuinig. Je kunt de wasautomaat zelfs vlakbij je thuiswerkplek of slaapkamer plaatsen, omdat hij is uitgerust met een koolborstelloze ProSmart motor die weinig geluid produceert. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 72 decibel heb je nauwelijks last van lawaai tijdens het wassen. Daarnaast kun je deze fantastische wasmachine ook nog eens verbinden met je smartphone via HomeWhiz. Op deze manier ontvang je meldingen op afstand wanneer je wasprogramma is voltooid. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de status van je was, zelfs als je niet in de buurt bent. Met de Beko B3WFU57411W IronFast wordt het wassen van je kleding een makkie en kun je genieten van meer vrije tijd!

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en verfris je kleding met behulp van de IronFast stoomfunctie. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Je kunt je wasmachine ook op afstand bedienen met de HomeWhiz app via je telefoon.

Minpunten
  • Met een vulgewicht van 7 kilogram was je slechts een kleine lading wasgoed.

Veelgestelde vragen over Beko B3WFU57411W IronFast

Beko B3WFU57411W IronFast kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 49,6 cm

Beko B3WFU57411W IronFast heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Beko B3WFU57411W IronFast is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Beko B3WFU57411W IronFast heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Beko B3WFU57411W IronFast is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Beko B3WFU57411W IronFast kan via de app bediend worden: Ja.