AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

  • Home
  • AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

De AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose is een innovatieve was-droogcombinatie die je strijkwerk tot een minimum beperkt dankzij de stoomfunctie. Met deze functie kun je eenvoudig kreukels gladstrijken en je kleding opfrissen na slechts één dag dragen. Daarnaast beschikt dit apparaat over een speciaal programma genaamd 'hygiëne', dat ideaal is voor het wassen van handdoeken en lakens. Dit programma wast op een temperatuur van 60 graden Celsius, waardoor je kleding niet alleen schoon wordt, maar ook bacteriën worden verwijderd dankzij de kracht van stoom. Het is ook zeer geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een allergie voor dierenharen of pollen. Met een ruime capaciteit van 8 kilogram om te wassen en 5 kilogram om te drogen, biedt deze was-droogcombinatie voldoende ruimte voor al je wasbehoeften. Als je vaak wasmiddelpods gebruikt, kun je deze eenvoudig toevoegen aan de speciale UniversalDose wasmiddellade. Hierin bevindt zich een apart vakje waarmee je de pods sneller kunt activeren. Naast wasmiddelpods kun je ook vloeibaar wasmiddel of waspoeder gebruiken in deze handige lade. Met de AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose ben je verzekerd van schone en frisse kleding, zonder gedoe met strijken en met de mogelijkheid om je was extra hygiënisch te wassen.

Pluspunten
  • De wasmiddellade van UniversalDose heeft een apart compartiment om wasmiddelpods sneller te activeren. Met de stoomfunctie ProSteam fris je je kleding op en heb je minder strijkwerk. De DualSense-technologie past de temperatuur en trommelbeweging aan op de stof van je was.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg

AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen

De waskwaliteit van AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LWR7586CUB DualSense UniversalDose - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Nee.