AEG LR9696C6 AbsoluteCare

  • Home
  • AEG LR9696C6 AbsoluteCare

AEG LR9696C6 AbsoluteCare

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR9696C6 AbsoluteCare voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR9696C6 AbsoluteCare. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR9696C6 AbsoluteCare

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LR9696C6 AbsoluteCare

Met de AEG LR9696C6 AbsoluteCare blijft je kleding langer mooi. Dankzij de AbsoluteCare technologie wordt het water onthard, waardoor er minder kalk in het water zit. Met het Absolutewash 49 programma kun je snel schone kleren krijgen. In slechts 49 minuten wordt een halfvolle trommel energiezuinig schoon gewassen. Zelfs een volle trommel wasgoed kan energiezuinig worden gewassen, met een energielabel van A-20%. Hierdoor kun je tot wel € 360,- besparen over de gehele levensduur van de machine. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram heb je genoeg ruimte voor grote ladingen was. Zo kun je bijvoorbeeld je beddengoed in één keer wassen. Dankzij PowerCare wordt het wasmiddel vooraf gemengd met water en gelijkmatig over je wasgoed gesproeid. Hierdoor kan het schuim beter doordringen in je kleding en hardnekkige vlekken verminderen. Naast deze geweldige functies heeft de AEG LR9696C6 AbsoluteCare ook een stijlvol en modern design dat perfect past in elke wasruimte. Met zijn innovatieve technologieën en energiezuinigheid is deze wasmachine een absolute must-have voor iedereen die geeft om de kwaliteit van hun kleding en het milieu.

Pluspunten
  • De AbsoluteCare technologie verzacht het water met zout en beschermt jouw kleding tegen verkleuring. Met het snelprogramma 'AbsoluteWash 49 minuten' wordt 5 kilogram wasgoed in 49 minuten schoon gewassen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A-20%.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR9696C6 AbsoluteCare

AEG LR9696C6 AbsoluteCare kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LR9696C6 AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van AEG LR9696C6 AbsoluteCare is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR9696C6 AbsoluteCare heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A-20%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR9696C6 AbsoluteCare is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR9696C6 AbsoluteCare kan via de app bediend worden: Ja.