AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

  • Home
  • AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR9586BN4 AbsoluteCare voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A-30%

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 57,6 cm

Omschrijving van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

Met de AEG LR9586BN4 blijft je wasgoed langer mooi. Deze wasmachine uit de 9000 serie zorgt voor zacht water dankzij de AbsoluteCare techniek. Deze technologie verwijdert kalk uit het water, waardoor je handdoeken heerlijk zacht blijven en je geen zorgen hoeft te maken dat je favoriete zwarte trui zal vervagen. Het zoutreservoir bevindt zich in de wasmiddellade, waardoor het toevoegen van zout eenvoudig is. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine ruim genoeg voor zowel kleine als grotere ladingen was, ideaal voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Bovendien is de AEG LR9586BN4 zeer energiezuinig met een energieklasse A, waardoor je niet alleen je kleding, maar ook het milieu beschermt. Heb je haast? Geen probleem! Met het 'AbsoluteWash' programma kun je in slechts 49 minuten 5 kilogram wasgoed schoon krijgen. En als je graag kreukels wilt verminderen, schakel je gewoon de stoomfunctie in. Zo kun je genieten van minder strijkwerk en meer vrije tijd.

Pluspunten
  • De AbsoluteCare technologie verzacht water met zout en beschermt jouw kleding tegen kleurverlies. Met het snelle programma 'AbsoluteWash 49 min' wordt 5 kilogram wasgoed schoongemaakt in 49 minuten. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je jouw kleding en hoef je minder te strijken.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over AEG LR9586BN4 AbsoluteCare

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 57,6 cm

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A-30%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare kan via de app bediend worden: Nee.