AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

  • Home
  • AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

Met de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose geef je je feestelijke outfit een opfrisbeurt of zorg je voor minder kreukels in je overhemd. De wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden T-shirts, beddengoed of handdoeken kunt wassen. Dankzij het PowerCare-systeem wordt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verdeeld, waardoor je kleding extra schoon uit de trommel komt. Deze wasmachine heeft een apart vak in de UniversalDose lade waar je pods kunt plaatsen. Hierdoor neemt de wasmachine de pods sneller op tijdens het wasprogramma. Met het 'PowerClean 59 min' programma kun je een halve trommel op een lage temperatuur binnen een uur schoonwassen. Het is zelfs mogelijk om de wasmachine te bedienen via de AEG Care App op je mobiel of tablet. Met de AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose wordt het wassen van grote ladingen wasgoed een fluitje van een cent. Je kleding komt extra schoon en kreukvrij uit de trommel, waardoor je er altijd op je best uitziet. Bovendien biedt het aparte vak voor pods en de mogelijkheid om de wasmachine via de AEG Care App te bedienen extra gemak en gebruiksvriendelijkheid.

Pluspunten
  • Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, omdat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Met het snelprogramma 'PowerClean 59 min' is je 5 kilogram wasgoed binnen één uur schoon. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en heb je minder strijkwerk.

Minpunten
  • Het heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR86CUC94 PowerCare UniversalDose kan via de app bediend worden: Ja.