AEG LR86CB86 PowerCare

  • Home
  • AEG LR86CB86 PowerCare

AEG LR86CB86 PowerCare

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR86CB86 PowerCare voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR86CB86 PowerCare. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR86CB86 PowerCare

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 66 cm

Omschrijving van AEG LR86CB86 PowerCare

De AEG LR86CB86 (8000 serie) is een krachtige wasmachine die in staat is om 8 kilogram wasgoed grondig schoon te maken dankzij het PowerCare systeem. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat het wasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor zelfs hardnekkige vlekken op lage temperaturen kunnen worden verwijderd en er energie wordt bespaard. Of je nu kleine of grote wasjes hebt, deze wasmachine is perfect voor huishoudens van 2 of 3 personen. Met de 'PowerClean 59 min'-functie kun je zelfs een halfvolle trommel binnen één uur wassen, ideaal voor wanneer je haast hebt. Bovendien is de AEG LR86CB86 zeer energiezuinig met een energieklasse van A-20%, waardoor je tot wel € 360,- kunt besparen over de levensduur van de machine. Ook is er een handige stoomfunctie ingebouwd om kreukels te verminderen. Hiermee kun je je overhemden gladstomen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. Daarnaast heeft deze wasmachine een krachtige centrifuge met een toerental van 1.600. Dit zorgt ervoor dat je beddengoed veel droger uit de trommel komt, waardoor het minder tijd nodig heeft om te drogen. Kortom, de AEG LR86CB86 PowerCare is een betrouwbare en efficiënte wasmachine die je helpt om je wasgoed moeiteloos schoon te maken en tijd te besparen in je dagelijkse routine.

Pluspunten
  • Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, omdat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en heb je minder strijkwerk. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A-20%.

Minpunten
  • Heeft geen AbsoluteCare technologie om water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over AEG LR86CB86 PowerCare

AEG LR86CB86 PowerCare kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 66 cm

AEG LR86CB86 PowerCare heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR86CB86 PowerCare is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LR86CB86 PowerCare heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A-20%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR86CB86 PowerCare is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR86CB86 PowerCare kan via de app bediend worden: Nee.