AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

  • Home
  • AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

Omschrijving van AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

De AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is de perfecte combinatie voor het wassen van een kleine tot middelgrote lading wasgoed van maar liefst 8 kilogram. Met deze energiezuinige wasmachine ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging van je kleding. Dankzij de innovatieve PowerCare-technologie wordt de waskracht geoptimaliseerd, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken moeiteloos worden verwijderd. Daarnaast zorgt de AbsoluteCare-functie ervoor dat elk kledingstuk met de grootste zorg wordt behandeld, ongeacht het materiaal. Zo blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en behouden ze hun oorspronkelijke vorm. Deze AEG wasmachine biedt niet alleen uitstekende wasprestaties, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Met de handige bedieningsknoppen en het overzichtelijke display kun je eenvoudig de gewenste programma's en instellingen selecteren. Bovendien is de wasmachine voorzien van een energieklasse A+++ label, wat betekent dat hij zeer zuinig omgaat met energie. Dit bespaart niet alleen op je energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. Kortom, de AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is de ideale wasmachine voor een zorgvuldige en energiezuinige reiniging van al je wasgoed.

Pluspunten
  • Je kunt een kleine tot middelgrote lading zeer energiezuinig wassen en drogen met een vulgewicht van 8 kilogram. De wasmachine wast binnen één uur krachtig schoon met 'PowerClean 59'. Met AbsoluteCare past de droger de draaisnelheid aan op elk type was, zodat je kleding beter in model blijft.

Minpunten
  • De wasmachine beschikt niet over AbsoluteCare-technologie waarmee het water verzacht kan worden met zout en de kleur van je was beter behouden kan worden. De droger heeft geen AbsoluteCare Plus-systeem om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de stof langer zacht te houden.

Veelgestelde vragen over AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,8 cm

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A+++.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR86CB86 PowerCare + AEG TR86CBC86 AbsoluteCare kan via de app bediend worden: Ja.