AEG LR8594BN4 PowerCare

  • Home
  • AEG LR8594BN4 PowerCare

AEG LR8594BN4 PowerCare

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR8594BN4 PowerCare voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR8594BN4 PowerCare. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR8594BN4 PowerCare

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LR8594BN4 PowerCare

Met de AEG LR8594BN4 zorg je ervoor dat je regenjas, overhemd of donkere truien extra schoon uit de wasmachine komen. Dankzij de geavanceerde PowerCare technologie wordt het wasmiddel vooraf gemengd met water en gelijkmatig verdeeld over je kleding. Op deze manier kun je gemakkelijk koffie- of grasvlekken uit je kleding verwijderen, zelfs met een snel programma of koud wasprogramma. Wil je een overhemd of jurk opfrissen? Maak dan gebruik van de Steam Refresh functie. Met deze functie kun je eenvoudig kreukels en geurtjes uit je kleding verwijderen. De wasmachine heeft een grote trommelcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je veel wasgoed tegelijk kunt wassen. Het handige is dat de ProSense sensor ervoor zorgt dat de programmaduur automatisch wordt aangepast op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Hierdoor bespaar je energie en water, ongeacht of je veel of weinig was hebt. Met de AEG LR8594BN4 PowerCare wasmachine wordt wassen een eenvoudige en efficiënte taak. Je kleding wordt grondig gereinigd en blijft tegelijkertijd mooi. Profiteer van de verschillende functies, zoals het vooraf mengen van het wasmiddel, de Steam Refresh functie en de ProSense sensor die de programmaduur optimaal afstemt. Deze wasmachine is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan schone en frisse kleding, zonder in te leveren op energie- en waterbesparing.

Pluspunten
  • Dankzij de PowerCare technologie heb je een nog schoner wasresultaat omdat de zeep gelijkmatig wordt verspreid. Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en verminder je de hoeveelheid strijkwerk. De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was.

Minpunten
  • Beschikt niet over de SoftWater-technologie om water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over AEG LR8594BN4 PowerCare

AEG LR8594BN4 PowerCare kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LR8594BN4 PowerCare heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR8594BN4 PowerCare is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LR8594BN4 PowerCare heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR8594BN4 PowerCare is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR8594BN4 PowerCare kan via de app bediend worden: Nee.