AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

  • Home
  • AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Merk

AEG

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose wasmachine wordt het strijken van grote ladingen beddengoed een fluitje van een cent. Dankzij de innovatieve ProSteam stoomfunctie worden kreukels in kleding tot een minimum beperkt. Bovendien kun je met deze machine je favoriete shirt in een mum van tijd opfrissen als het een beetje muf ruikt. Met een ruime vulcapaciteit van 10 kilogram is er genoeg ruimte voor al je beddengoed en dekens. Maar dat is nog niet alles! Met behulp van de handige AEG Care app ontvang je specifiek wasadvies op basis van wat je wilt wassen. Vervolgens worden de juiste instellingen direct naar de wasmachine gestuurd, zodat je altijd verzekerd bent van een perfect resultaat. Naast de 12 standaard wasprogramma's biedt de app ook toegang tot extra programma's, zodat je altijd de juiste behandeling kunt kiezen voor je kledingstukken. Een unieke eigenschap van de AEG LR76CUC16 is de UniversalDose wasmiddellade, die een apart vak heeft om wasmiddel pods sneller te activeren. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntere dosering van het wasmiddel, maar ook voor een nog beter wasresultaat. Met deze functionele en geavanceerde wasmachine wordt wassen een plezierige en gemakkelijke taak.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie verfris je eenvoudig je kleding en hoef je minder te strijken. De wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A. Dankzij de grote trommelinhoud van 10 kilogram kan je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose kan via de app bediend worden: Ja.