AEG LR75CCW94 ProSteam

  • Home
  • AEG LR75CCW94 ProSteam

AEG LR75CCW94 ProSteam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR75CCW94 ProSteam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR75CCW94 ProSteam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR75CCW94 ProSteam

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG LR75CCW94 ProSteam

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam bespaar je kostbare tijd bij het strijken, dankzij de geavanceerde stoomfunctie. Deze innovatieve machine vermindert kreukels in je kleding en beddengoed aan het einde van het wasprogramma, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. Met een ruime capaciteit van 9 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor grote ladingen wasgoed. De AEG LR75CCW94 kan eenvoudig worden verbonden met je wifi-netwerk via de AEG Care app. Met deze handige app krijg je inzicht in het ideale wasprogramma voor elk kledingstuk. Bovendien ontvang je een melding zodra je was klaar is, wat vooral handig is als je even een boodschap wilt doen of je wasmachine zich op zolder bevindt. Met de AEG LR75CCW94 ProSteam wordt strijken een fluitje van een cent, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Pluspunten
  • Met de ProSteam-functie verfris je je kleding en hoef je minder te strijken. De wasmachine is zeer energiezuinig met energieklasse A. Dankzij de grote trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR75CCW94 ProSteam

AEG LR75CCW94 ProSteam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG LR75CCW94 ProSteam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR75CCW94 ProSteam is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR75CCW94 ProSteam heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR75CCW94 ProSteam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR75CCW94 ProSteam kan via de app bediend worden: Ja.