AEG LR73CW86 ProSteam

  • Home
  • AEG LR73CW86 ProSteam

AEG LR73CW86 ProSteam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR73CW86 ProSteam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR73CW86 ProSteam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR73CW86 ProSteam

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 (7000 serie) is een revolutionaire wasmachine die niet alleen helpt bij het schoonmaken van je kleding, maar ook bij het besparen van energie. Met een energieklasse van A-10% behoort deze wasmachine tot de meest energiezuinige apparaten op de markt. Hierdoor kun je over de levensduur van de machine gemiddeld tot wel € 320,- besparen op je energierekening. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze machine perfect voor kleine en grotere ladingen was. Of je nu de kleding van 2 of 3 personen wast, deze machine kan het aan. Maar deze wasmachine biedt meer dan alleen een ruime capaciteit. Met de handige stoomfunctie kun je kreukels verminderen en je overhemden gladstrijken in de trommel. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je sneller klaar bent met strijken. De AEG LR73CW86 heeft ook aan je gezondheid gedacht. Met het speciale 'hygiëne' programma kun je allergenen en bacteriën verwijderen met behulp van stoom. Dit maakt de machine perfect voor mensen met een gevoelige huid of voor degenen die veel babykleertjes wassen. Bovendien zorgt de ProSense beladingssensor ervoor dat je wasgoed nooit langer in de trommel zit dan nodig is. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Met de AEG LR73CW86 kun je dus niet alleen genieten van schone kleding, maar ook van lagere energiekosten en meer gemak in je dagelijks leven.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van ProSteam fris je je kleding op en hoef je minder te strijken. De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op de hoeveelheid was. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen PowerCare-systeem om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over AEG LR73CW86 ProSteam

AEG LR73CW86 ProSteam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

AEG LR73CW86 ProSteam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR73CW86 ProSteam is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR73CW86 ProSteam heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A-10%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR73CW86 ProSteam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR73CW86 ProSteam kan via de app bediend worden: Nee.