AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

  • Home
  • AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 64 cm

Diepte: 57,2 cm

Omschrijving van AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose wordt jouw wasgoed grondig gereinigd, zelfs op lagere temperaturen. Deze wasmachine beschikt over een speciale UniversalDose lade, waar je eenvoudig pods kunt plaatsen. Deze pods lossen snel op in het water, waardoor je favoriete kledingstukken nog beter schoon worden, zelfs bij koude en snelle wasbeurten. Daarnaast bespaar je ook nog eens tijd en moeite tijdens het strijken, dankzij de ProSteam functie. De stoom vermindert namelijk kreukels in jouw blouses en shirts, waardoor je ze gemakkelijker en sneller kunt strijken. Maar dat is nog niet alles! Deze innovatieve wasmachine biedt ook een stoomprogramma waarmee je jouw gedragen kleding kunt opfrissen zonder ze te hoeven wassen. Dus als je kleding een beetje muf ruikt, maar niet vies is, is dat geen probleem. Met slechts een druk op de knop wordt je kleding weer heerlijk fris en klaar om te dragen. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er voldoende ruimte voor zowel kleine als grote ladingen wasgoed. En dankzij de slimme ProSense sensor past de machine de programmaduur automatisch aan bij een minder volle trommel, zodat je water en energie bespaart. Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose wordt wassen een eenvoudige en efficiënte klus, met uitstekende resultaten.

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en verfris je kleding met de stoomfunctie van ProSteam. De wasmiddellade UniversalDose heeft een apart vak om wasmiddelpods sneller te activeren. De beladingssensor ProSense past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was.

Minpunten
  • Heb geen AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een vulgewicht van 8 kilogram heb je niet genoeg ruimte om al je beddengoed en je dekbed tegelijk te wassen.

Veelgestelde vragen over AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 90 cm
Breedte: 64 cm
Diepte: 57,2 cm

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A-10%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose kan via de app bediend worden: Nee.