AEG LR73842 ProSteam

  • Home
  • AEG LR73842 ProSteam

AEG LR73842 ProSteam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LR73842 ProSteam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LR73842 ProSteam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LR73842 ProSteam

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 57,5 cm

Omschrijving van AEG LR73842 ProSteam

De AEG LR73842 ProSteam wasmachine zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan strijken dankzij de innovatieve ProSteam functie. Deze wasmachine maakt gebruik van stoom, waardoor je overhemden en andere kledingstukken minder snel kreukelen. Maar dat is niet alles! Met het Steam Refresh programma kun je ook je winter- of zomerkleding opfrissen en onaangename geurtjes neutraliseren. Met een ruime vulcapaciteit van 8 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Maar ook als je alleen een paar T-shirts wilt wassen, is dat geen enkel probleem. Dankzij de handige ProSense beladingssensor past de machine automatisch de instellingen aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel, waardoor je water en energie bespaart. Maar het wordt nog beter! Met de keuze uit 10 verschillende wasprogramma's vind je altijd gemakkelijk de juiste instellingen voor al je verschillende soorten wasgoed. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze wasmachine ook over een hygiëneprogramma waarmee je bacteriën en allergenen uit je kleding kunt verwijderen. Hierdoor zul je minder last hebben van jeuk en allergische reacties. Met de AEG LR73842 ProSteam wasmachine wordt wassen een eenvoudig en effectief proces, waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en heb je minder strijkwerk. De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op de hoeveelheid wasgoed. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over AEG LR73842 ProSteam

AEG LR73842 ProSteam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 57,5 cm

AEG LR73842 ProSteam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LR73842 ProSteam is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LR73842 ProSteam heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A-10%.

De algemene wasprogramma’s van AEG LR73842 ProSteam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LR73842 ProSteam kan via de app bediend worden: Nee.