AEG LF694ABC ProSense

  • Home
  • AEG LF694ABC ProSense

AEG LF694ABC ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LF694ABC ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LF694ABC ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LF694ABC ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 66 cm

Omschrijving van AEG LF694ABC ProSense

De AEG LF694ABC ProSense (6000 serie) is een energiezuinige wasmachine die tot wel 9 kilo wasgoed grondig en efficiënt reinigt. Met het unieke Prosense-systeem past deze geavanceerde machine automatisch zijn programma's aan op basis van de hoeveelheid was die je in de trommel plaatst. Of je nu slechts een paar T-shirts wilt wassen of een flinke stapel beddengoed en handdoeken, deze wasmachine zorgt altijd voor de perfecte hoeveelheid water, energie en tijd om je kleding optimaal schoon te krijgen. Met maar liefst 9 verschillende programma's biedt de AEG LF694ABC ProSense een scala aan opties om aan al je wasbehoeften te voldoen. Of je nu delicate wol, fijne was of stevig katoen wilt wassen, deze machine heeft het juiste programma voor elke stof. En als je haast hebt, kun je de programma's zelfs inkorten met de handige 'tijd besparen' functie. Hiermee zorg je ervoor dat je kleding sneller schoon is en je favoriete outfit dezelfde avond nog kunt dragen. Naast het leveren van uitstekende wasprestaties, helpt de AEG LF694ABC ProSense je ook geld te besparen. Met een energieklasse A en een gemiddelde levensduur van de wasmachine bespaar je tot wel € 290,- op je energierekening. Dus niet alleen zorgt deze wasmachine voor schone kleding, maar ook voor een schonere portemonnee. De AEG LF694ABC ProSense is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijken te vergemakkelijken.

Veelgestelde vragen over AEG LF694ABC ProSense

AEG LF694ABC ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 66 cm

AEG LF694ABC ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van AEG LF694ABC ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG LF694ABC ProSense heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LF694ABC ProSense is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LF694ABC ProSense kan via de app bediend worden: Nee.