AEG LF62CW84 ProSense

  • Home
  • AEG LF62CW84 ProSense

AEG LF62CW84 ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LF62CW84 ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LF62CW84 ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LF62CW84 ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 57,7 cm

Omschrijving van AEG LF62CW84 ProSense

Met de AEG LF62CW84 bespaar je niet alleen energie, maar ook geld dankzij de energieklasse A. Gedurende de hele levensduur van de machine bespaar je ongeveer € 290,-. Met een vulgewicht van 8 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor zowel kleine als grote ladingen was, zoals je beddengoed. Bovendien zorgt de ProSense beladingssensor ervoor dat je bij kleine wasjes niet meer water en energie verbruikt dan nodig is. Deze slimme sensoren stellen de wastijd nauwkeurig in, waardoor jouw favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Met maar liefst 10 verschillende wasprogramma's heb je altijd de juiste instellingen voor je zijden blouses, wollen truien en katoenen kleding. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor jij minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en de machine langer fris blijft. Dankzij al deze handige functies is de AEG LF62CW84 de ideale wasmachine voor jouw huishouden. Bespaar energie, geld en geniet langer van je favoriete kledingstukken met deze hoogwaardige wasmachine.

Pluspunten
  • De ProSense beladingsensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade is er minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over AEG LF62CW84 ProSense

AEG LF62CW84 ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 57,7 cm

AEG LF62CW84 ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LF62CW84 ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LF62CW84 ProSense heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LF62CW84 ProSense is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LF62CW84 ProSense kan via de app bediend worden: Nee.