AEG LF62CS86 ProSense

  • Home
  • AEG LF62CS86 ProSense

AEG LF62CS86 ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG LF62CS86 ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG LF62CS86 ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG LF62CS86 ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 57,7 cm

Omschrijving van AEG LF62CS86 ProSense

De AEG LF62CS86 ProSense is de perfecte wasmachine voor iedereen die zuinig wil wassen, zelfs als de trommel niet helemaal vol zit. De geavanceerde ProSense sensoren meten nauwkeurig de hoeveelheid wasgoed in de trommel en passen de programmaduur daarop aan. Dit zorgt ervoor dat je favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Bovendien heeft deze wasmachine een energieklasse A, wat betekent dat hij extra zuinig is en je jaarlijks bespaart op je energierekening. Naast het zuinige aspect, biedt de AEG LF62CS86 ProSense nog meer voordelen. Dankzij de koolborstelloze motor heb je minder last van trillingen en geluid tijdens het wassen. Je hebt de keuze uit maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en zijde. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de wasmiddellade, want deze is zelfreinigend. Na elk wasprogramma spoelt er automatisch water door het zeepbakje, waardoor jij tijd en moeite bespaart. Met de AEG LF62CS86 ProSense geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar ook van een energiezuinige en stille waservaring. Dus waar wacht je nog op? Kies voor deze innovatieve wasmachine en maak je leven een stuk gemakkelijker.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met klasse A voor energie-efficiëntie. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade is er minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • De stoomfunctie doodt bacteriën en allergenen, maar maakt het strijken niet minder.

Veelgestelde vragen over AEG LF62CS86 ProSense

AEG LF62CS86 ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 57,7 cm

AEG LF62CS86 ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG LF62CS86 ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG LF62CS86 ProSense heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG LF62CS86 ProSense is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG LF62CS86 ProSense kan via de app bediend worden: Nee.