AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

  • Home
  • AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 66 cm

Omschrijving van AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

Met de AEG L8FE794CBV wasmachine kun je grote hoeveelheden beddengoed in één keer moeiteloos schoonmaken. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je voldoende ruimte om regelmatig grote wasbeurten te doen. Maar dat is niet alles, want deze wasmachine is uitgerust met de innovatieve UniversalDose wasmiddellade. Hiermee kun je wasmiddelpods nog gemakkelijker gebruiken. Plaats eenvoudig de capsule in het daarvoor bestemde vakje en de machine doet de rest. Door gerichte waterstralen wordt het wasmiddel sneller opgelost, waardoor zelfs hardnekkige vlekken beter verdwijnen. Wil je een halve lading wasgoed snel en efficiënt schoonmaken? Dan is het ÖKOPower programma ideaal voor jou. Met dit programma kun je na slechts één uur je favoriete outfit weer schoon uit de trommel halen. De ÖKOMix technologie zorgt ervoor dat water en wasmiddel gelijkmatig over je wasgoed worden verdeeld, zelfs van bovenaf. Dit resulteert niet alleen in een grondigere reiniging, maar ook in waterbesparing. Met de AEG L8FE794CBV wasmachine haal je een krachtig en efficiënt apparaat in huis, dat je helpt bij het moeiteloos schoonmaken van al je wasgoed.

Pluspunten
  • Dankzij de ÖKOMix technologie krijg je een nog schonere was, omdat de zeep gelijkmatig wordt verspreid. In de UniversalDose wasmiddellade is er een apart vak om wasmiddel pods sneller te activeren. Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en hoef je minder te strijken.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose om uw wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 66 cm

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose kan via de app bediend worden: Nee.