AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

  • Home
  • AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

Merk

AEG

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 81,9 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 54 cm

Omschrijving van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

De AEG L7WE76EBI is een handige inbouw was-droogcombinatie die perfect is voor kleine wasladingen. Ideaal voor een huishouden van één persoon. Je kunt deze was-droogcombinatie eenvoudig in je keuken inbouwen, zodat je kunt wassen én drogen zonder extra ruimte in te nemen. Dankzij de DualSense sensoren past deze machine de temperatuur en trommelbeweging aan op de stof van je was, zodat elk type kleding de juiste behandeling krijgt. Hierdoor blijven je kleding en beddengoed langer als nieuw. Deze was-droogcombinatie is ook voorzien van een handige stoomfunctie, die kreukels in de stof vermindert. Dit bespaart je kostbare tijd bij het strijken. Met het non-stop programma kun je zelfs enkele kledingstukken in slechts 60 minuten wassen en drogen. Zo kun je snel je favoriete outfit aantrekken en ben je altijd klaar om te gaan. De AEG L7WE76EBI is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte en efficiënte was-droogcombinatie.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van ProSteam kun je je kleding opfrissen en heb je minder strijkwerk. De DualSense-technologie past de temperatuur en trommelbeweging aan op de stof van je was. Met de ProSense-technologie wordt de was- en droogtijd aangepast aan de hoeveelheid wasgoed.

Minpunten
  • Je droogt minder natte was in één keer met maximaal 4 kilogram drooggewicht.

Veelgestelde vragen over AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 81,9 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 54 cm

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch, Wol.

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) kan via de app bediend worden: Nee.