AEG L7TEN62E ProSteam

  • Home
  • AEG L7TEN62E ProSteam

AEG L7TEN62E ProSteam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L7TEN62E ProSteam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L7TEN62E ProSteam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L7TEN62E ProSteam

Merk

AEG

Vulgewicht

6 kg

Toerental

1200 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van AEG L7TEN62E ProSteam

De AEG L7TEN62E ProSteam is een praktische bovenlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram. Deze compacte machine is ideaal voor kleine wasbeurten en perfect voor mensen die alleen wonen. Dankzij het ontwerp met de bovenkant als ingang, neemt de wasmachine minder ruimte in beslag. Hierdoor kun je hem gemakkelijk plaatsen in kleinere ruimtes, zoals je badkamer. Een handige functie van de AEG L7TEN62E is de ProSense beladingssensor. Deze sensor past automatisch de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Dit betekent dat je was nooit langer in de machine zit dan nodig is, waardoor je energie en water bespaart. Daarnaast beschikt deze machine over de ProSteam stoomfunctie. Met deze functie kun je je kleding snel opfrissen, zonder deze eerst te wassen. Bovendien vermindert de stoomfunctie kreukels in je kleding, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. Met de AEG L7TEN62E ProSteam ben je verzekerd van schone en frisse kleding, zelfs als je weinig tijd hebt. Dankzij de compacte afmetingen en handige functies is deze bovenlader wasmachine een absolute aanwinst voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie in het huishouden.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en hoef je minder te strijken. De ProSense beladingssensor past de programma's aan op basis van de hoeveelheid was. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse C.

Minpunten
  • De wasmachine produceert veel lawaai tijdens het centrifugeren met een geluidsniveau van 78 decibel. Het heeft geen ÖKOMix technologie om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over AEG L7TEN62E ProSteam

AEG L7TEN62E ProSteam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 89 cm
Breedte: 40 cm
Diepte: 60 cm

AEG L7TEN62E ProSteam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L7TEN62E ProSteam is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L7TEN62E ProSteam heeft een vulgewicht van 6 kg, een toerental van 1200 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van AEG L7TEN62E ProSteam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L7TEN62E ProSteam kan via de app bediend worden: Nee.