AEG L7FE794CBS ProSteam

  • Home
  • AEG L7FE794CBS ProSteam

AEG L7FE794CBS ProSteam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L7FE794CBS ProSteam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L7FE794CBS ProSteam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L7FE794CBS ProSteam

Merk

AEG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

Omschrijving van AEG L7FE794CBS ProSteam

De AEG L7FE794CBS ProSteam is een innovatieve wasmachine die niet alleen zorgt voor schone kleding, maar ook jouw strijktijd aanzienlijk vermindert. Dankzij de handige 'Plus Steam' knop kan je stoom toevoegen aan het einde van het wasprogramma, waardoor kreukels worden verminderd en je kleding er fris en netjes uitziet. Geen gedoe meer met eindeloos strijken, want met deze functie ben je in een mum van tijd klaar! Naast het verminderen van kreukels, biedt de AEG L7FE794CBS ProSteam ook een speciaal stoomprogramma om je kleding op te frissen. Als je kleding muf ruikt, maar geen vlekken heeft, kan je eenvoudig het stoomprogramma selecteren en je kleding weer heerlijk laten ruiken. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine perfect voor grote ladingen kleding of handdoeken. Zelfs als je een kleiner huishouden hebt, maar regelmatig beddengoed wast, is deze wasmachine een ideale keuze. De AEG L7FE794CBS ProSteam is niet alleen krachtig, maar ook zeer energiezuinig met energieklasse A. Dankzij de ProSense beladingssensor past het wasprogramma zich aan op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel, waardoor je nooit meer water en energie verspilt dan nodig is. Met deze slimme functies kan je dus niet alleen tijd en moeite besparen, maar ook nog eens bijdragen aan een groenere levensstij.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie verfris je je kleding en hoef je minder te strijken. De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je ook grote hoeveelheden kleding of beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen UniversalDose om wasmiddelpods sneller te activeren.

Veelgestelde vragen over AEG L7FE794CBS ProSteam

AEG L7FE794CBS ProSteam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 63,1 cm

AEG L7FE794CBS ProSteam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L7FE794CBS ProSteam is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L7FE794CBS ProSteam heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van AEG L7FE794CBS ProSteam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L7FE794CBS ProSteam kan via de app bediend worden: Nee.