AEG L6WBN86JW - 8/5kg

  • Home
  • AEG L6WBN86JW - 8/5kg

AEG L6WBN86JW - 8/5kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L6WBN86JW - 8/5kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L6WBN86JW - 8/5kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L6WBN86JW - 8/5kg

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 53,4 cm

Omschrijving van AEG L6WBN86JW - 8/5kg

Met de AEG L6WBN86JW hoef je nooit te lang te wachten op schone en droge kleding. Dankzij de innovatieve ProSense beladingssensor wordt het wasprogramma automatisch aangepast op basis van de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaar je water en energie, omdat er nooit meer wordt gebruikt dan nodig is. Deze was-droogcombinatie heeft een ruime trommel die maar liefst 8 kilogram aan kleding kan wassen en 4 kilogram kan drogen. Met een maximale centrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut ben je verzekerd van goed gecentrifugeerd wasgoed. Daarnaast heb je de keuze uit 10 verschillende programma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor jouw specifieke kledingstukken. Zelfs je delicate wollen trui kan veilig gewassen worden in deze machine. Het speciale wolprogramma zorgt ervoor dat je wollen kledingstukken zorgvuldig worden behandeld en er weer schoon en droog uitkomen. Heb je haast en wil je snel je favoriete outfit weer aan? Geen probleem! Met het non-stop programma kun je binnen één uur genieten van een schone en droge broek of shirt. De AEG L6WBN86JW is de perfecte combinatie van efficiëntie en zorg voor je kleding. Met zijn geavanceerde functies en ruime capaciteit zorgt hij ervoor dat je nooit meer te lang hoeft te wachten op schone en droge kleding.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de was- en droogtijd aan op elke lading. Met het NonStop 1u/1kg programma kan je een kleine lading wasgoed in één uur wassen en drogen. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 4 kilogram droog je minder natte was per keer. Het heeft geen trommelreiniging om de trommel op hoge temperatuur schoon te maken.

Veelgestelde vragen over AEG L6WBN86JW - 8/5kg

AEG L6WBN86JW - 8/5kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,7 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 53,4 cm

AEG L6WBN86JW - 8/5kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen

De waskwaliteit van AEG L6WBN86JW - 8/5kg is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

AEG L6WBN86JW - 8/5kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van AEG L6WBN86JW - 8/5kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L6WBN86JW - 8/5kg kan via de app bediend worden: Nee.