AEG L6TBN62K ProSense

  • Home
  • AEG L6TBN62K ProSense

AEG L6TBN62K ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L6TBN62K ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L6TBN62K ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L6TBN62K ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

6 kg

Toerental

1200 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van AEG L6TBN62K ProSense

De AEG L6TBN62K ProSense is een compacte bovenlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram. Ideaal voor kleine wasbeurten en perfect geschikt voor alleenstaanden. Met zijn slanke breedte van 40 centimeter past deze wasmachine gemakkelijk in smalle ruimtes. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit verschillende programma's, zoals katoen, sportkleding en jeans. Zelfs je delicate wollen trui kan veilig gewassen worden met het speciale wolprogramma. Dankzij de geavanceerde ProSense beladingssensor bespaar je water en energie, omdat het programma automatisch wordt aangepast aan de hoeveelheid was in de trommel. Wil je je was op een later tijdstip doen? Geen probleem! Met de handige startuitstel functie kun je de wasmachine instellen om op een later moment te starten. Zo is je was schoon en fris zodra je 's ochtends uit bed stapt. Met de AEG L6TBN62K ProSense wordt wassen een eenvoudige en efficiënte klus, zonder onnodig water- en energieverbruik.

Pluspunten
  • De ProSense-beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Met zijn compacte afmetingen is de wasmachine geschikt voor kleinere ruimtes. De trommel beschermt het wasgoed en vermindert de slijtage aan je kleding.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen. Heeft een lager vulgewicht van 6 kilogram in vergelijking met vergelijkbare wasmachines.

Veelgestelde vragen over AEG L6TBN62K ProSense

AEG L6TBN62K ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 89 cm
Breedte: 40 cm
Diepte: 60 cm

AEG L6TBN62K ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L6TBN62K ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L6TBN62K ProSense heeft een vulgewicht van 6 kg, een toerental van 1200 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van AEG L6TBN62K ProSense is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L6TBN62K ProSense kan via de app bediend worden: Nee.