AEG L6TBB64G ProSense

  • Home
  • AEG L6TBB64G ProSense

AEG L6TBB64G ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L6TBB64G ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L6TBB64G ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L6TBB64G ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

6 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Handwas, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van AEG L6TBB64G ProSense

De AEG L6TBB64G ProSense is een compacte bovenlader wasmachine die ideaal is voor kleine wasjes. Of je nu alleen woont of gewoon wat kleinere hoeveelheden wasgoed hebt, deze machine biedt de perfecte oplossing. Met zijn slanke ontwerp past hij gemakkelijk in elke ruimte, of het nu de zolder of de badkamer is. Dankzij de geavanceerde ProSense technologie meet de wasmachine continu de belading van het wasgoed en past hij automatisch de programmaduur hierop aan. Hierdoor bespaar je water en energie, want de machine gebruikt nooit meer dan nodig is. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor outdoorkleding, dons en wol. Zo weet je zeker dat je kleding altijd op de juiste manier wordt gereinigd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de AEG L6TBB64G ProSense ook een handige startuitstelfunctie. Hiermee kun je het wasproces met 30 minuten tot wel 20 uur uitstellen. Zo kun je zelf bepalen wanneer het jou het beste uitkomt om de was te doen. Of je nu 's ochtends vroeg wilt starten of 's avonds laat, met deze functie heb je altijd schone was op het moment dat jij dat wilt. Kortom, met de AEG L6TBB64G ProSense haal je een betrouwbare, energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis.

Pluspunten
  • De ProSense beladingsensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je minder onderhoud nodig. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Deze wasmachine heeft een lager vulgewicht van 6 kilogram dan vergelijkbare modellen. Tijdens het centrifugeren produceert de wasmachine veel lawaai, met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over AEG L6TBB64G ProSense

AEG L6TBB64G ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 89 cm
Breedte: 40 cm
Diepte: 60 cm

AEG L6TBB64G ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L6TBB64G ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L6TBB64G ProSense heeft een vulgewicht van 6 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van AEG L6TBB64G ProSense is voor: Handwas, Katoen, Opfrissen, Wol.

AEG L6TBB64G ProSense kan via de app bediend worden: Nee.