AEG L6FB586CBS ProSense

  • Home
  • AEG L6FB586CBS ProSense

AEG L6FB586CBS ProSense

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over AEG L6FB586CBS ProSense voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van AEG L6FB586CBS ProSense. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties AEG L6FB586CBS ProSense

Merk

AEG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 57,7 cm

Omschrijving van AEG L6FB586CBS ProSense

Met de AEG L6FB586CBS ProSense verbruik je minder energie tijdens het wassen, dankzij de zuinige energieklasse waarin dit apparaat valt. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er voldoende ruimte voor zowel normale als grotere wasbeurten. Dit betekent dat je het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer kunt wassen. De ProSense technologie is een handige functie die automatisch de hoeveelheid wasgoed in de trommel meet. Op basis van deze meting past de wasmachine de programmaduur en het energie- en waterverbruik aan. Dit zorgt niet alleen voor tijdbesparing, maar voorkomt ook verspilling bij het draaien van een kleine was. Naast de energiezuinigheid en de ProSense technologie biedt deze wasmachine nog meer voordelen. Dankzij de koolborstelloze motor ervaar je minder last van trillingen, waardoor het wasproces stiller en comfortabeler wordt. Bovendien heb je keuze uit maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, jeans en delicate kledingstukken. Met het digitale display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en het aantal toeren instellen, tot maximaal 1600. Hierdoor heb je altijd de volledige controle over het wasproces en kun je de instellingen aanpassen aan de specifieke behoeften van je kledingstukken. Al met al is de AEG L6FB586CBS ProSense een veelzijdige en energiezuinige wasmachine die perfect is.

Pluspunten
  • De ProSense sensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B. Met een ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen. De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus onderhoud is nog steeds nodig.

Veelgestelde vragen over AEG L6FB586CBS ProSense

AEG L6FB586CBS ProSense kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 57,7 cm

AEG L6FB586CBS ProSense heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van AEG L6FB586CBS ProSense is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

AEG L6FB586CBS ProSense heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van AEG L6FB586CBS ProSense is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

AEG L6FB586CBS ProSense kan via de app bediend worden: Nee.